waxbar

Waxbehandeling

Waxen zorgt voor wekenlang gladde, stralende en een gezonde huid! Bij vaker laten waxen groeit het haar steeds minder terug. Waxen is veel comfortabeler dan vrijwel elke andere ontharingsoptie – en het proces is snel!

– Waxen laat je huid er fris, vlekkeloos, schoon en mooi uitzien.
– Je hoeft je wekenlang niet te scheren.
-Wax Skincare biedt volledig fullbody waxing aan, van top tot teen.

Er wordt altijd hygiënisch, snel en comfortabel gewerkt. Ook de juiste adviezen en tips ontbreken niet bij je behandeling.

Het is een geruststelling om te weten dat er gewerkt wordt met speciaal ontwikkelde hoog gekwalificeerde waxproducten. Dit zijn producten dat niet aan de huid vastplakken maar alleen aan de haren, waardoor je geen pleistergevoel ervaart. Minder pijnlijk dus! De wax verwijdert alle haren inclusief de haarwortel! Na ongeveer 4 weken zullen de haren weer terug groeien. In de tussentijd heb je geen last van harde stoppels, huidirritatie of ingegroeide haarzakjes. Hoe fijn is dat!

Soorten waxproducten

Er wordt gebruik gemaakt van twee professionele waxproducten.

De striploze wax (filmwax) oftewel de welbekende waxparels. De wax plakt niet aan de huid alleen aan de haren waardoor je minder pijn ervaart, dus geen pleistergevoel! Harde hars werkt door inkapseling van de haren met de hars. Tijdens het afkoelen krimpt de hars, waardoor de haren in de hars worden opgenomen.

Vloeibare hars: De vloeibare hars plakt aan de haren, ontharingsstrip en aan de huid. Vervolgens wordt de hars met een ontharingsstrip verwijderd.