Over ons

Wij zijn Noortje, Fleur, Maryam & Etiandro en hebben onze krachten gebundeld om een compleet aanbod op het gebied van beauty en welzijn neer te zetten. Het idee is om onze klanten niet alleen een behandeling, maar ook een beleving te laten ervaren.

Bij de nailbar kunt u terecht voor de verzorging van uw nagels. Noortje is gecertificeerd allround nagelstyliste en biedt behandelingen als manicure, spa-manicure, BIAB, acrylgel en gellak aan. Ook de feetbar is haar domein. Daar kunt u genieten van een heerlijke voetspa.

De lashbar wordt verzorgd door Fleur van One world beauty. Zij is wimperstyliste en zet onder andere wimper-extensions en doet lash lifts. De hairbar maakt ook onderdeel uit van Fleur haar portfolio. Hier verlengt zij haar in de vorm van extensions.

Maryam Verzorgd de pedicure behandelingen. Zij is aangesloten bij Pro voet. Dit is een landelijke brancheorganisatie voor pedicure. Zij bevorderen de kwaliteit van voetverzorging. Pro voet pedicures beschikken altijd over een erkend diploma en werken volgens strikte hygiëne richtlijnen. Maryam is daarnaast PMU artist. U kunt dus bij haar terecht voor het aan laten brengen van permanente make-up. Ook Epileert Maryam wenkbrauwen met draad en voert zij kappersbehandelingen uit.