Nailbar

Manicure
Bij een manicure behandeling worden de vingernagels in model gevijld, wordt de nagelomgeving schoongemaakt en verzorgd. De behandeling sluiten we af met een voedende handcrème.

Manicure met lak
Is een manicure waarbij er een nagellak wordt aangebracht in de gewenste kleur.

Working hands
Een behandeling speciaal voor mannen! Bij een working hands behandeling werken we aan het helen van extreem droge, gebarsten handen, klachten worden verlicht en hersteld.

Spa manicure
Bij een spa manicure behandeling worden de vingernagels in model gevijld, wordt de nagelomgeving schoongemaakt en verzorgd, reinigen en bereiden we de huid voor op de spa behandeling met een dode zeezout bad. Verwijderen we zachtjes de dode huidcellen en hydrateren we de huid met een suiker scrub. Herstellen we de natuurlijke vochtbalans met een hydraterend masker. En sluiten we de behandeling af met een heerlijke handmassage.

Spa manicure met lak
Is een spa manicure waarbij er een nagellak wordt aangebracht in de gewenste kleur.

Spa manicure met gellak
Is een spa manicure waarbij er een gellak wordt aangebracht in de gewenste kleur.

Manicure met gellak
Bij een manicure behandeling met gellak worden de vingernagels in model gevijld, wordt de nagelomgeving schoongemaakt en verzorgd, Daarnaast wordt er een gellak in de gewenste kleur aangebracht. De behandeling sluiten we af met een voedende handcrème. We adviseren bij deze behandeling een nabehandeling na 3 tot 5 weken.

Manicure met nagelversteviging
Bij een manicure behandeling met nagelversteviging worden de vingernagels in model gevijld, wordt de nagelomgeving schoongemaakt en verzorgd, Daarnaast wordt er een verstevigende laag in de gewenste kleur aangebracht. De behandeling sluiten we af met een voedende handcrème.We adviseren bij deze behandeling een nabehandeling na 3 tot 5 weken.

Manicure met nagelversteviging en gellak
Is een manicure met nagelversteviging waarbij er ook een gellak in de gewenste kleur aangebracht wordt.

Manicure met nagelverlenging
Bij een manicure behandeling met nagelverlenging worden de vingernagels in model gevijld, wordt de nagelomgeving schoongemaakt en verzorgd, Daarnaast wordt er een verlenging aangebracht en een gellak in de kleur naar keuze. De behandeling sluiten we af met een voedende handcrème. Bij deze behandeling bieden we één week garantie. We adviseren bij deze behandeling een nabehandeling na 3 tot 5 weken.