Lashbar

Lash lift
De lash lift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het is mogelijk om de wimpers tijdens deze behandeling ook te verven. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

WIMPEREXTENSIONS

Verzorging
– Gebruik geen producten als mascara, make-up remover, eyeliner, oogschaduw op olie-basis
– Gebruik geen wimperkruller om de wimpers te krullen
– Elke ochtend even de wimpers kammen met een wimperborsteltje.
– Probeer niet de wimper extensions zelf te verwijderen, laat dat altijd door een professional doen.

Behandelingsduur
– Een nieuwe set wimperextensions plaatsen duurt ongeveer 2 uur.
– Een opvulbehandeling duurt ongeveer 60 minuten.

One by one
One by one wimperextensions zijn kunsthaartjes die 1 voor 1 op uw eigen wimperhaartjes worden geplaatst. Afhankelijk van het gewenste effect kunt u kiezen tussen verschillende lengtes, diktes en krullen.

Natuurlijke Russian
Bij natuurlijke Russian lashes worden er meerdere flinterdunne wimperextensions bevestigd aan uw natuurlijke wimpers. Afhankelijk van het gewenste resultaat wordt bepaald hoeveel extensions er worden bevestigd (3D-4D-5D-6D).

Hybride
Hybride is een nieuwe gecombineerde techiek. Bij deze techniek mixen we de One by One wimpers, met de Russian volume wimpers. Door deze twee technieken te mixen creeër je net een wat voller effect dan met de One by One, maar wordt het niet zo dramatisch als bij de Russian volume.
Ideaal voor mensen met weinig wimpers en geeft een voller effect dan One by One. U kunt er alles mee doen zoals douchen, sauna, sporten, zwemmen en meer. U heeft geen mascara meer nodig.

Russian volume
Een van de mooiste technieken onder de wimperextensions is de Volume techniek. Het wordt ook wel ‘3D wimperextensions’ genoemd. Bij deze techniek kunnen er 2 tot 20 haartjes, als een waaiertje met de hand gemaakt, aan één natuurlijke wimper worden bevestigd waardoor je nog meer volume creëert.