Feetbar

Bij het gebruik van onze Spa pedicurebehandelingen kun je kiezen uit 3 verschillende verzorgingslijnen met ieder zijn eigen geur- en specifieke eigenschappen.

Lavender Mint: kalmerend, verzachtend, hydraterend en verminderen stress en spanning.

Manderin & Mango: Intensief voedend, egaliseerd en verfijnd.

Milk, Honey & White Chocolate: Herstelt de vochtbalans, beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.

Pedicure basic

Hierbij reinigen we de voeten, knippen en vijlen we de teennagels. En besteden we aandacht aan het verzorgen van de nagelriemen.

Spa pedicure basic

Bij een spa pedicure basic behandeling reinigen en bereiden we de huid voor op de spa behandeling met een dode zeezout bad. Verwijderen we zachtjes de dode huidcellen en hydrateren we de huid met een suiker scrub. Worden de teennagels in model gevijld, wordt de nagelomgeving schoongemaakt en verzorgd.

Spa pedicure midi

Bij een spa pedicure midi behandeling reinigen en bereiden we de huid voor op de spa behandeling met een dode zeezout bad. Verwijderen we zachtjes de dode huidcellen en hydrateren we de huid met een suiker scrub. Worden de teennagels in model gevijld, wordt de nagelomgeving schoongemaakt en verzorgd. Herstellen we de natuurlijke vochtbalans met een hydraterend masker.

Spa pedicure plus

Bij een spa pedicure plus behandeling reinigen en bereiden we de huid voor op de spa behandeling met een dode zeezout bad. Verwijderen we zachtjes de dode huidcellen en hydrateren we de huid met een suiker scrub. Worden de teennagels in model gevijld, wordt de nagelomgeving schoongemaakt en verzorgd. Herstellen we de natuurlijke vochtbalans met een hydraterend masker. En sluiten we de behandeling af met een heerlijke voetmassage.

Gellak

Een pedicurebehandeling is uit te breiden met een gellak. Hierbij heeft u keuze uit ruim 200 kleuren.