Wat is permanente make-up? 

Er zijn allerlei termen voor permanente make-up te vinden. Veel gehoord is de afkorting PMU, (of SPMU, semi permanente make-up) maar ook micropigmentatie is een veel gebruikt synoniem.
 
Permanente make-up is een behandeling waarbij pigment vlak onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Bij de cosmetische behandelingen is dit dé manier om wenkbrauwen, eyeliner of lippen een mooi accent te geven, daar waar het nodig is.
 
De (S)PMU techniek lijkt op de tatoeage techniek maar wordt in een andere huidlaag (lederhuid)aangebracht. Een tatoeage is daarom permanent en permanente make-up (de naam doet anders vermoeden) niet. Na hoeveel tijd de permanente make-up vervaagd varieert van per persoon en heeft onder meer te maken met de celvernieuwing van jouw huid, het afweersysteem en invloed van UV-licht.

Nagelbijters mensen met broze nagels opgelet!

Er is een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien, die niet om de haverklap scheuren.

Deze life-changing behandeling heet BIAB – Builder In A Bottle.

Wat doet BIAB voor je nagels?

“De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang worden. de kans op scheuren is heel klein.

Ook geeft het je nagels een natuurlijke egale tint.”

Voor wie is BIAB geschikt?

“Met name voor mensen met poreuze, dunne nagels. Ook voor nagelbijters biedt BIAB uitkomst: je kunt een traject starten waardoor je na een paar behandelingen al een langer nagelbed krijgt.”

Hoe lang blijft BIAB zitten?

“Drie tot vijf weken. Je kunt BIAB altijd blijven herhalen.”

Wat houd een BIAB behandeling in?

“We beginnen met de voorbereiding van de natuurlijke nagels. We duwen de nagelriemen terug en vijlen de nagels in de gewenste vorm. Met een nagelfrees maken we de nagelomgeving vrij van dode huidcellen. Dan brengen we de BIAB aan volgens de techniek die daarbij past. We sluiten de behandeling af met een nagelriemolie en handcrème.”

Wat kost een BIAB behandeling?

“voor de 1e behandeling betaal je €32. Voor een vervolgbehandeling betaal je €28,50.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *